Dogwood - Kadotettujen unelmien kaupunki

Lue | Piirtovuorot | Henkilöt | Info | Galleria | Vieraskirja | Linkit | Linkitä

 

Dogwood :: Main

Ilmoitukset

Piirtovuorossa: Pilotti (deadline 18.3.2010)

(Pilotti ei ole ilmoittanut skippaavansa, joten odotamme häntä.)

Piirtäjät huom!
Sivu saa olla enintään 550px leveä.

Uusimmat sivut

Toinen luku: 10

Laskuri
:: laskurin tilastot

Dogwood

Dogwood on improvisaatioon perustuva alkujaan kolmen, sittemmin kahden piirtäjän sarjakuva anthrohahmoilla. Piirtäjinä toimivat Arkangel ja Pilotti, aiemmin myös Wempuli.

Sivustolla on sarjakuvan lisäksi perustiedot sen henkilöistä, piirtäjien tekemiä kuvia aiheesta ja lyhyt info itse sarjakuvasta.

Piirtäjiin saa yhteyden heidän pääsivustoiltaan, joihin löytyy linkit paitsi linkkilistalta, myös sivun alapalkista ja vasemmalla olevasta mainoslaatikosta. Arkangelin tavoittaa myös tämän sivuston vieraskirjasta.

Sivuston ylläpitoon saa yhteyden kirjoittamalla vieraskirjaan.

Päivitys: 28.7.2011 - muutto

Muutto theclub.netin palvelimelta arkku.netin palvelimelle suoritettu enemmän tai vähemmän menestyksekkäästi. Koodeissa oli melkoinen säätäminen että sain kuvien osoitteiden muutokset toimimaan niin kuin tahdoinkin, ne kun eivät enää ole enimmältään samassa sivutilassa muun materiaalin kanssa kuten olivat aiemmin, mutta onnistuinpas sentään kuitenkin. Iloinen olen, joskin iloisempi olisin ellei minun olisi tarvinnut moiseen hommaan ryhtyä. Mutta minkäs teet kun kerran oli pakko muuttaa.

Info-osioon tätä myöten siis myös päivitystä. Ko. osiosta näkee nyt myös sivuston vanhat versiot ja voitetut awardit (linkit sivun alareunassa).

Selasin muuttoon liittyen myöskin lataustilastoja ja kauhistuin bottien määrää. Tämän johdosta muutin vieraskirjan osoitteen, bannasin laskurista liudan osoitteita ja tyhjensin laskurin lukemat, sillä suurin osa latauslukemista oli vieraskirjaan kirjoittamista yrittäneiden spammibottien aikaansaannosta.

© Ledsen Arkangel, Pilotti & Wempuli 2006-2011.
Mitään tältä sivustolta ei saa kopioida ilman asianmukaista lupaa.