Dogs of the City

Dogs of the City

Olet juuri saapunut melskettä täynnä olevaan suurkaupunkiin. Täällä elävät ihmisten rinnalla myös ylpeät katukoirat, viidessä eri katujengissä puolustaen raivokkaasti alueitaan tunkeilijoilta. Mutta ongelmia on luvassa melkeinpä kaikista suunnista koirien niskaan: rankkurit, vahtikoirat, jengisodat... Miten koiriemme käy?

DOTC on netissä pelattava katukoiraroolipeli, jota pelataan foorumissa kirjoittamalla. Tämä sivusto antaa sinulle tarvitsemasi tiedon liittymistä ja pelaamista varten, minkä lisäksi sivustolta löytyy ladattavia taustakuvia, avatareja, kuvapohjia ja pelaajien tekemää DOTC-aiheista taidetta.
Pelaaminen on täysin ilmaista (vain internetlaskusi maksaa) ja kaikenikäiset pelaajat ovat tervetulleita, aiempaa foorumiroolipelauskokemusta ei tarvita.

laskuri kävijää 28.7.2011 lähtien. Katso tilastot

Ilmoitukset

Tilannetiedote 3.4.2014: Siirrymme taas Proboardsille, koska raha. Haittapuolena on se, että suuri osa tavaraa menetetään, mutta Ratkie pyrkii minimoimaan vahingot. Foorumi on vielä kesken, mutta kyllä sinne jo rekisteröityä voi: osoite on citydogs.boards.net - kirjoittakaa hahmojenne nimet ja jengit viestilaatikkoon, jos satutte näkemään rekisteröitymisessä sellaisen, en ole varma. Mielestäni laitoin moisen asetuksen päälle, mutta en ole varma miten se näkyy, kun kerran en suoranaisesti pääse rekisteröitymään (koska foorumin luoja on automaattisesti rekisteröitynyt).

Pieni huomio tunnuksen luomisesta vielä: Proboards sallii erillisen näyttönimen ja käyttäjätunnuksen, eli käyttäjätunnuksen ei tarvitse olla täydellisesti siinä muodossa, jossa haluatte nimenne näkyvän. Kunhan minä ja/tai Howli pystymme tunnuksesta tunnistamaan teidät, se riittää.

Viimeisimmät pävitykset

1. lokakuuta 2013
Linkkilista päivitetty.

3. kesäkuuta 2013
Liittymisosioon hiukan uutta ohjeistusta ja vanhaakin uudelleenjärjesteltynä. Hahmon esittelyn kirjoittamiseen, tarkemmin sanottuna.
Linkkilista päivitetty (uusia linkkejä lisätty ja vanhoja poistettu).
Tyylitiedostoa hiukan päivitetty, mutta ei siitä sen enempää. Mainitsen lähinnä omaksi muistilapukseni, etten taas sekoile jotain ja nappaa matkaani vääriä tiedostoja. Ja sitten kun vielä oppisi kirjoittamaan sulkutagit oikein ensimmäisellä yrittämällä...

22. huhtikuuta 2013
Etusivulle lisätty vetoomus sivuston mahdollisille lukijoille (=henkilöille, jotka paitsi lukevat sivustoa myös kokevat vetoomuksessa esitetyn asian omakseen).
Linkkilista päivitetty.

15. maaliskuuta 2013
Epäaktiivisten jäsenten karsinta on ohi tältä vuodelta.
Linkkilista päivitetty.

13. helmikuuta 2013
Linkkilista päivitetty.

Vanhat päivitykset