[Sudenlilja]

listaukset
Netsarli
yhteistyössä
elementaali.net Nurkka Taivaanvuohi
sivutila
arkku.net

Main
Etusivu
Päivitykset
Tarinat
Sudenkruunu
Anawurpica
Rottavartio
Välihämärä
Koiravahti
Vientitavaroita
Sivusto
Ylläpito
Info ja oikeudet
Tuontitavaroita
Vuorovaikutus
Vieraskirja
Linkit
Linkitä
Kysytyimmät

Anawurpica

Projektit

Listat on jaoteltu teemoittain ja tarinat niiden sisällä ryhmitelty jonkinmoisen epämääräisen kronologian mukaan, joten niissä ovat sikin sokin sarjakuvat ja proosa, aloitetut ja aloittamattomat projektit. Vieritä rohkeasti.

Anawurp

Valkea kuin veri

Valkea kuin veren kansiAnawurp-trilogian ensimmäinen osa

Jack Kelso on yksityisetsivä, jonka yhteydet alamaailmaan ovat vaiettu totuus. Antarcticin Salainen Palvelu on järjestö, joka häikäilemättömyydessään vetää vertoja Gestapolle. Vuosia Salainen Palvelu on seurannut Kelson liikkeitä. Kun he viimein kohtaavat, asetelma muuttuu kertarysäyksellä.

Antarcticin miljoonakaupunkien ja lohduttomien jääerämaiden näyttämöllä käydään kamppailua, jonka vastapuoli tuntuu aina olevan askeleen edellä. Panoksena on tuhansien elämä. Ja kello käy.

Peli on alkanut...

Tyyppi:romaani | Status:kesken | Aika:30.10.2003-

Missä mikään ei voi elää

Anawurp-trilogian toinen osa

Kun Anawurpin valtio yllättäen julistaa kuuluvansa pelkästään pingviineille, alkavat monet aavistella pahaa. Pian aavistukset käyvätkin toteen, kun hallinto aloittaa tiukat toimet epäpuhtaiden rotujen kitkemiseksi. Viimeistään silloin useimmat lähtevät pakoon.

Mutta monet lähtevät liian myöhään. Rajat suljetaan.

Samaan aikaan Pohjois-Antarcticin tasavallan turvallisuuselimet painivat sisäisten ongelmiensa parissa. Ristiriidat on kuitenkin sivuutettava, kun tuntematon sarjamurhaaja alkaa pitää sekä poliisivoimia että koko Salaista Palvelua pilkkanaan...

Tyyppi:romaani | Status:aloittamatta

Ikirouta

Anawurp-trilogian kolmas osa

Elämä suljetuksi sotilasmahdiksi muuttuneen Anawurpin naapurissa ei aina ole helppoa, eikä varsinkaan enää sitten kun Anawurp päättää saada takaisin menneet suuruuden päivänsä ja pyrkii jälleen laajentumaan koko mantereen laajuiseksi supervallaksi.

Nyt vaaditaan kovia otteita. Laajentumispyrkimykset on pysäytettävä ja syylliset löydettävä. Koko mantereen parhaat saalistajat ryhtyvät toimeen ja aloittavat ihmisjahdin, jonka veroista ei Antarcticilla ole koskaan nähty. Huipputeknologiaa ja valvontakoneistoja ei säästellä tässä kiihkeässä viimeisessä taistelussa, jossa armoa ei pyydetä eikä anneta.

Tyyppi:romaani | Status:aloittamatta

Entiset elämät

Entisten elämien kansiAnawurp-trilogian liiteosa

Puntlin vapaussota kietoi itseensä monen nuoren elämän. Yksi näistä nuorista oli Pádraic Leontius Ping. Nykyään tämä tarkka-ampujamestari viettää tavallista opiskelijaelämää Ping Bayn monikulttuurisessa kaupungissa. Mutta pystyykö hän koskaan jättämään sotaa taakseen? Mitä tehdä, kun haamut menneisyydestä yllättäen palaavat?

Tyyppi:romaani | Status:kesken | Aika:12.2.2006-

Pingrivon siipi

Pingrivon siiven kansi"Minä en usko ennaltamäärättyyn kohtaloon..."

He olivat mitä epätodennäköisin iskuryhmä: Jonathan oli entinen punkrokkari, Thomas merivoimien luutnantti, Pádraic vapaustaistelija ja Jack yksityisetsivä. Kuitenkin juuri he saivat tehtäväkseen ratkaista arvoituksen, joka piti pilkkanaan jopa Antarcticin Salaista Palvelua. Mutta kykenevätkö he unohtamaan keskinäiset kiistansa ja epäluulonsa ja toimimaan yhteistyössä, sillä vain yhteistyössä toimimalla heillä on mahdollisuus selvitä hengissä tässä julmassa pelissä, jonka vastapeluria he eivät edes tunne?

Tyyppi:sarjakuva | Status:aloittamatta

Jack Kelson tutkimuksia

Esirippu on laskettu

Esirippu on laskettu -kirjan kansi Valkea kuin veren liiteosa

Teatterin huippunäyttelijä murhataan kesken juhlanäytöksen. Mutta miksi? Arvoituksen selvittämiseksi on Jack Kelson jälleen tartuttava toimeen.

Yksinkertainen murhatutkimus muuttuu kuitenkin pian kuolettavaksi kissa ja hiiri -leikiksi, kun varjot menneisyydestä nousevat yllättäen haudoistaan. Keneen enää voi luottaa?

Tyyppi:romaani | Status:aloittamatta

Sudentanssi

Kohti Smaragdinvihreää saarta

Tämän tarinan kulku ei ole vielä riittävän profiloitunut varsinaisen kuvauksen kirjoittamiseksi, mutta sen verran tässä vaiheessa voi mainita, että kyseinen tarina ei tapahdu Antarcticilla. Jack Kelson vanha ystävä Erin Murray on kutsunut Kelson selvittämään murhaa irlantilaiseen Dog's Crossin pikkukylään, jossa hän toimii pappina ja orpokodin johtajana.

Tyyppi:romaani | Status:aloittamatta

.:Etusivu:. .:Vieraskirja:. .:Copyright:. .:Kysytyimmät:.