[Sudenlilja]

listaukset
Netsarli
yhteistyössä
elementaali.net Nurkka Taivaanvuohi
sivutila
arkku.net

Main
Etusivu
Päivitykset
Tarinat
Sudenkruunu
Anawurpica
Rottavartio
Välihämärä
Koiravahti
Vientitavaroita
Sivusto
Ylläpito
Info ja oikeudet
Tuontitavaroita
Vuorovaikutus
Vieraskirja
Linkit
Linkitä
Kysytyimmät

Päivitykset

4.3 Celtic Cross

Löytämisen helpottamiseksi uudet luettelokohteet on merkitty uuden luettelokohteen merkillä uusi luettelokohde ja uudet kuvat kehystetty alla olevan mallin mukaisesti:
uusi kuva

12.3.2014

Sikäli kuin tätä edes voi päivitykseksi sanoa, mutta:
Main: Etusivu: etusivua päivitetty.
Sivusto: Ylläpito: Reviiri: reviiri päivitetty.
Vuorovaikutus: Linkit: linkkilista päivitetty.

1.10.2013

Lähinnä näpertämistä edelleen, mutta kaivoin arkistoistani pari kuvaa.

Tarinat: Välihämärä: Kotialbumi: pari uutta kuvaa.
Tarinat: Koiravahti: Kotialbumi: uusi kuva.
Vuorovaikutus: Linkit: linkkilista päivitetty.

3.6.2013

Ei mikään kunnon päivitys vaan lähinnä näpertämistä, mutta menköön nyt, kun linkkilista on muuten niin tolkuttoman näköinen.

Tarinat: Sudenkruunu: Kulttuuri: Q-Ishiqnatin sanastoa päivitetty.
Sivusto: Ylläpito: Perustiedot: kutsumanimiä päivitetty.
Sivusto: Ylläpito: Reviiri: esiintymisalue päivitetty.
Sivusto: Ylläpito: Alter egot: sanamuotoja viilailtu ja esittelyjä täydennetty.
Vuorovaikutus: Linkit: linkkilista päivitetty.
Tyylitiedostoa ja etusivun linkkejä hieman päivitetty.

4.6.2012

Anawurpica: Antarcticin valtiot: kartta ja valtioiden tiedot päivitetty.
Koiravahti: Kotialbumi: uusi potretti. Tai ei se uusi ole, mutta ennen julkaisematon kuitenkin.

22.5.2012

Liityin pariin uuteen roolipeliin, joten Main: Etusivu: etusivun linkkilista ja Sivusto: Ylläpito: Reviiri päivitetty.
Lisäksi Vuorovaikutus: Linkit: linkkilista päivitetty.

3.3.2012

Tätä ei nyt voi sen kummemmaksi päivitykseksi sanoa, kunhan hiukan näpertelin, mutta en nyt tällä hetkellä jouda isompaakaan tekemään joten menetelköön.

Main: Etusivu: etusivun linkkilista päivitetty.
Tarinat: Sudenkruunu: pari kirjoitusvirhettä korjattu Lajeista, Sanastosta, Q-Ishiqnatin sanastosta ja Yhteiskunnasta.
Vuorovaikutus: Linkit: linkkilista päivitetty.

18.12.2011

Sivusto: Ylläpito: reviiri päivitetty.
Vuorovaikutus: Linkit: linkkilista päivitetty.

30.11.2011

Tarinat: Anawurpica: korjasin kirjoitusvirheen Valkea kuin veren 20. luvusta.
Tarinat: Välihämärä: täydensin Kotialbumista helmikäärmeiden ryhmäkuvan nimistöä, lisäksi korjailin hiukan koodia projektilistasta.
Tarinat: Koiravahti: uusi tarina, Teddykarhujen marjaretki.
Sivusto: Ylläpito: fanilistat päivitetty.
Vuorovaikutus: Linkit: Vanha Valtakunta on ilmeisesti poistunut keskuudestamme, joten poistin sen linkkilistalta.

23.9.2011

Erosin Gryphon's Tear -roolipelistä, mikä aiheutti päivityksen sivuille Main: Etusivu ja Sivusto: Ylläpito: Reviiri.

20.9.2011

...ja sitten voisi tarkastaa että on kaikki tarpeelliset tiedostot mukana ennen kuin alkaa tehdä tiedostonsiirtoja julkaisua varten. Eilen jo säädin sarjakuvien lukusivun kanssa ja nettiaika loppui juuri, kun olin säätämässä vieraskirjasivulle ilmoitusta teknisistä ongelmista. Kirjan pitäsi kuitenkin toimia nyt. Paino sanalla pitäisi. Jokohan kaikki olisi kunnossa?

19.9.2011

Sivuston uusi ulkoasu julkaistu ja sivuston nimi sekä osoite muuttui, kuten terävimmät varmasti jo huomasivatkin. Valikkorakenne muuttunut jälleen, sarjassamme ihanteellisen muodon metsästys. Koettakaa pysyä perässä. Siinä vaiheessa kun valikot eivät sitten enää ulkoasunvaihdoksen yhteydessä muutu, tiedätte että olen löytänyt mieleiseni rakenteen.

Kommenttia ottaisin mielelläni vastaan uudesta valikkorakenteesta, galleriasysteemistä ja muutenkin ulkoasusta ja sivustosta, sikäli kuin kellään on mitään mielipidettä mistään.

Ulkoasunvaihdokseen liittyen muutamia huomioita:
Nimenvaihdoksia: Canusin tarinat vaihtoivat nimekseen Sudenkruunu, Star Orns ja Adon World yhdistyivät valikkoon nimeksi Välihämärä. Länsirintama on Rottavartio. Anawurpica kertoo tietysti Anawurpista. Koiravahti pitää sisällään sekalaiset tarinat ja kuvat, jotka eivät sovi mihinkään muuhun kategoriaan.
Canusin tarinoiden henkilöistä muutaman nimi muuttui: Rillian on nyt Rillame, Drinian on Drinaja. Susien Aikakirjojen Qubth Saijidi on pelkkä Saijidi, Movlanski on Movlansk, Makhal on Maritima, Ranika on Ranikarea, Salah on Salfiret, Sunny Gold on Solaria, Moon Silver on Lunarea ja Rathama on Rawama.

Fanilistat ja tiedot esiintymisalueestani, aikaisemmalta nimeltään Webringit et al, löytyvät osiosta Sivusto: Ylläpito. Fanilistathan olivat tosin siellä aiemminkin, mutta niihin pääsi käsiksi myös Webringit et alista. Yhteistyöläiset ja listaukset löytyvät sivuston vasemmasta reunasta, minkä terävimmät jo varmasti havaitsivatkin. Suositukset sekä linkit muille sivuilleni löytyvät etusivulta, minkä lisäksi edellämainitut ovat nähtävillä myös linkkisivulla.

Testit on poistettu, en pitänyt niistä. Kyllä te tulette toimeen ilmankin.
Adoptoitavat on myös poistettu.
Sarjakuvien lukusysteemi on muuttunut.
Fanitaiteet jakautuivat: Minulle tehdyt löytyvät Sivusto-osastosta kohdasta Tuontitavaroita, minun toisille tekemäni löytyvät Tarinat -osastosta kohdasta Vientitavaroita.
Kaikki galleriat on myllytetty. Poistin joitakin kuvia, tarkoitus oli poistaa enemmänkin mutta Pilotti sai mieleni muuttumaan. Luokittelin kuvat kuitenkin uudella tavalla, jaottelin gallerioita uusiksi ja ripottelin niitä vähän sinne sun tänne. Nyt kuhunkin tarinaan/aihepiiriin liittyvä galleria on aina sen tarinan/aihepiirin yhteydessä, yksittäistä galleria-linkkiä ei ole. Vanhat kuvat on ripoteltu soveliaassa määrin sekaan niihin gallerioihin, joihin ne liittyvät.

Asetin esille infot paitsi niistä tarinoista joita olen kirjoittamassa myös niistä, joita olen vain jossain vaiheessa ideoinut tai suunnitellut tekeväni. Ihan vain siltä varalta että joku on kiinnostunut suuruudenhulluista suunnitelmistani. Ei niitä ole pakko lukea ellei tahdo. Ja voi niitä lukea silläkin mielellä, että tahtoo nauraa minulle ja kuvitelmilleni siitä, että ehtisin joskus saada aikaan kaiken mitä ideoin. (En muuten taatusti ehdikään, ellen nopeuta tahtiani nykyisestä, se on erittäin varma asia.) Omapahan on asianne, miten luette.

Kaikkien muutosten selittäminen ei tunnu järkevältä, koska olisi helpompaa kertoa mikä ei olisi muuttunut ja parhaan kuvan asiasta saa selaamalla sivustoa. Mainitsen/mainitsin siis vain ne asiat, jotka saattaisivat muuten aiheuttaa hämmennystä suurelle osalle kävijöitä (sikäli kuin niitä on).

Tarinat: Sudenkruunu:
uusi novelli Lilit, Egyptin prinsessa, minkä lisäksi Northelasin lauluun kohtausmuistiinpanoja sekä lajitiedot, kulttuuri- ja yhteiskunta-osiot päivitetty. Kulttuuri-osiosta löytyvät myös Susien Aikakirjat kuvastoineen ja täydennettyine henkilöluetteloineen. Sukupuut uusittu, tehty helppolukuisemmiksi ja lisätty yhteiskunta-osioon.

Tarinat: Anawurpica sai täytteekseen pari lukua tarinasta, jonka aloitin joitakin vuosia sitten, Entiset elämät nimittäin. Knoppitietona mainittakoon, että roolipelini Punheed pohjautui juuri tähän tarinaan. Myös Valkea kuin vereen 20. luku. Lisäksi kartta ja valtioiden tiedot päivitetty.

Tarinat: Rottavartio: löysin arkistoistani julkaisematta jääneen runon Poika tuo, jonka lisäsin sivustolle, ja samoin lisäsin kohtausmuistiinpanoja tarinoista Amurin tiikeri ja Gallian kukko. Ei paljoakaan, mutta hiukan makua kuitekin. Tarinaan Reinin kotka löytyi myöskin varastoistani kohtausmuistiinpanoja, jota ei ole julkaistu. Tungin ne asianmukaisiin väleihin vanhojen joukkoon. Lopputuloksesta tuli niin pitkä, että jaoin sen useampaan sivuun. Kaikki sivut on merkitty uusiksi, vaikka kaikki teksti ei olekaan uutta. Jokaisessa osassa on kuitenkin jotain uutta, mutta myös sellaista, joka on ollut esillä aiemminkin. Laitoin samaisesta Reinin kotkasta esille myöskin otteita tämänhetkisestä työversiosta. Vaikkakin tarkoituksena olisi saada tästä tarinasta joskus aikaan painettu romaani, eivätkä kustantamot julkaise uudelleen teoksia, jotka on julkaistu omakustanteena, tuskinpa muutaman otteen julkaisemisesta on haittaa. Ainakin toivon niin. Enkä edes tiedä vielä, tuleeko tämä olemaan lopullinen versio tarinasta enkä sitäkään saanko sen ikinä edes valmiiksi, niin että aina vain paranee.

Tarinat: Välihämärä sai täytteekseen kohtausmuistiinpanoja tarinaryhmän Tähtilehdot osastoon.

Sivusto: Ylläpito sai liitteekseen Alter egot -osion. Toisaalta paljon tavaraa karsiutui poiskin.
Sivusto: Info ja oikeudet sai kylkeensä uudistetut copyright-tiedot, jotka tosin löytyvät myös alareunan linkistä, sekä sivuston voittamat awardit. Jaettavia awardeja ei toistaiseksi ole näköpiirissä, joten linkkiäkään ei valikossa kannata tyhjän panttina pitää. Siitä aukeavassa sivussa kerrottaisiin kuitenkin vain, ettei awardia ole toistaiseksi käynnissä, mikä näyttäisi kauan esitettynä typerältä.

Vuorovaikutus: Vieraskirja sai uuden vieraskirjan.
Vuorovaikutus: Linkitä -osio uudistui nimenvaihdoksen myötä täysin.
Vuorovaikutus: Linkit: lista päivittyi.

.:Etusivu:. .:Vieraskirja:. .:Copyright:. .:Kysytyimmät:.