[Sudenlilja]

listaukset
Netsarli
yhteistyössä
elementaali.net Nurkka Taivaanvuohi
sivutila
arkku.net

Main
Etusivu
Päivitykset
Tarinat
Sudenkruunu
Anawurpica
Rottavartio
Välihämärä
Koiravahti
Vientitavaroita
Sivusto
Ylläpito
Info ja oikeudet
Tuontitavaroita
Vuorovaikutus
Vieraskirja
Linkit
Linkitä
Kysytyimmät

Kysytyimmät

Kysytyimmät kysymykset, paitsi että suurinta osaa näistä kysymyksistä ei ole missään vaiheessa esitetty. Jotkin on. Ja jotkin eivät ole kysymyksiä lainkaan, mutta ei nyt välitetä siitä.

Sisältöasiat

Sinulla on kirjoitusvirheitä!
Kerro missä, niin korjaan ne.
Milloin päivität?
Sitten kun ehdin ja minulla on jotain päivitettävää.

Tekniset asiat

Sivuissa on jokin ongelma! Jokin kuva ei aukea, tiedostoa ei löydy, nimi on kirjoitettu kahdella eri tavalla tmv.
Kerro missä! Tarkistan ongelman laadun ja korjaan sen jos korjaaminen suinkin on mahdollista.
Ulkoasu on ruma/ottaa muuten vain silmiin.
Ongelma saattaa korjaantua seuraavan version yhteydessä, jos saan hyvän idean siihen. Toisaalta tätä ongelmaa edesauttaa se, että näyttöjen erilaiset säädöt aiheuttavat väreihin isoja eroja, ja minun tietokoneeni näyttö taitaa olla siitä haalistavimmasta päästä, jolloin värit muuttuvat epäedulliseen suuntaan kun niitä katsoo vähemmän haalistavalla näytöllä. En ole vielä onnistunut ratkaisemaan tätä ongelmaa, kun en tiedä mihin suuntaan näyttöäni pitäisi säätää.

Ylläpitäjä

Osaat kirjoittaa!
Oliko tuo kysymys?
No hyvä on. Tiesitkö, että osaat kirjoittaa?
Tähän tulokseen lienee pakko päätyä, koska sain ylioppilaskirjoituksista äidinkielen arvosanaksi eximian.
Pilkunviilaaja. Tarkoitin, että tiesitkö, että osaat kirjoittaa hyviä tarinoita?
Pilkut ovat ihastuttavia paitsi silloin, kun niitä on liikaa. Jolloin niitä on tietysti pakko viilata, että ne vähenisivät. Mukavaa, jos pidät teksteistäni. Tuskin julkaisisin niitä, elleivät ne olisi julkaisuhetkellä mielestäni hyviä... eri asia sitten on, miltä ne vaikuttavat kahden vuoden päästä julkaisusta.
Olet hyvä piirtäjä!
Tuokaan ei ollut kysymys.
Pöh. Tiesitkö, että olet hyvä piirtäjä?
En, enkä usko vaikka kuinka inttäisit. Sen tiedän, että harjoittelen koko ajan jotta voisin täyttää omat vaatimukseni.
Kuvasi näyttävät viisivuotiaan piirtämiltä!
Sitten lienen taantunut, koska viisivuotiaana läpäisin kuusivuotiaiden neuvolapiirrostehtävät. Tosin minä ainakin näen eroa niissä kuvissa jotka olen piirtänyt viisivuotiaana ja sitten kaksikymmenvuotiaana... jälkimmäisten eduksi. Mitä tämä sitten kertookaan joko minusta tai sinusta, sitä en tiedä.
Luuletko olevasi kovinkin omaperäinen?
Viimeksi kun tarkistin, ahterini oli kyllä omani. Mutta vakavasti puhuen, en ole uhrannut asialle montaakaan ajatusta. Jos olen omaperäinen, sitten olen - ja jos en, sitten en ole. Mikään itseisarvo se ei minulle ole. Pyrin kirjoittamaan tarinoita, jollaisia itse haluaisin lukea, en tarinoita, joilla voitetaan Vuoden Oivallus -palkinto.
V**n susifriikki!
Ei liene minun syyni, että joka toinen Suomen teini piirtää koiraeläimiä. Mikään laki ei tietääkseni kiellä kirjoittamasta tarinoita inhimillistetyistä eläimistä. Ellei seura miellytä, voit aivan vapaasti poistua.
Käyttäydyt aivan idioottimaisesti!
Olen se mikä olen. Mikäli toimintani jonkun mielestä on idioottimaista, niin sitten minä kai olen idiootti. Epäilemättä näin onkin ainakin sosiaalisessa kanssakäymisessä, se on todettu jo riittävän monta kertaa.
Olet aivan hullu!
Epäilemättä. Jos yrittää värittää A4-paperin mustaksi lyijytäytekynällä, on väistämättä vialla päästään.
Ei mikään ihme ettet kehtaa laittaa kuvaasi esille kun olet niin v**n ruma!
Niinkö arvelet? Minua ei vähääkään kiinnosta olenko jonkun mielestä ruma vai en. Se, etten julkaise kuvaani, johtuu vain siitä, etten vähimmässäkään määrin ymmärrä, mitä lisäarvoa valokuvani toisi sivustolle... tai lyhyemmin sanoen identiteettisuojasta. Koska tämän sivuston tarkoitus on esitellä hengentuotteitani eikä naamatauluani, ylläpitäjän kuvana on mielestäni luonnollista olla henkinen omakuvani.
Mikä oikein luulet olevasi?
Luulen olevani minä. Onko siinä jotain väärää?
Olet muuten aika herkkänahkainen!
Saatan olla, mutta siihenkin on syynsä. Olen väsynyt siihen, että minut haukutaan asioista joita en ole tehnyt tai rivien välistä luetuista asioista joita en ole sinne kirjoittanut. Jos et halua minun kimpaantuvan, älä esitä syytöksiä ilman syytä.
.:Etusivu:. .:Vieraskirja:. .:Copyright:. .:Kysytyimmät:.