[Sudenlilja]

listaukset
Netsarli
yhteistyössä
elementaali.net Nurkka Taivaanvuohi
sivutila
arkku.net

Main
Etusivu
Päivitykset
Tarinat
Sudenkruunu
Anawurpica
Rottavartio
Välihämärä
Koiravahti
Vientitavaroita
Sivusto
Ylläpito
Info ja oikeudet
Tuontitavaroita
Vuorovaikutus
Vieraskirja
Linkit
Linkitä
Kysytyimmät

Koiravahti

Projektit

Listat on jaoteltu teemoittain ja tarinat niiden sisällä ryhmitelty jonkinmoisen epämääräisen kronologian mukaan, joten niissä ovat sikin sokin sarjakuvat ja proosa, aloitetut ja aloittamattomat projektit. Vieritä rohkeasti.

Koiraeläinten kohelluksia

Nagasaki Queen

"Ludlumilainen trilleri Australian dingoilla."

Phileas on nuori musta dingo, joka elää normaalia nuoren australialaisen dingon elämää, kunnes eräänä päivänä hänen äitinsä ja sisaruksensa selittämättömästä syystä murhataan. Phileas lähtee etsimään kasvatti-isäänsä... vain huomatakseen maailman tulleen yllättäen hulluksi. Mutta mitä tekemistä tämän kaiken kanssa on rannikolla vaanivalla amerikkalaisella ydinsukellusveneellä?

Tämä tarina ei yritä olla parodia, komedia, farssi eikä edes vitsi, mutta pyrkii silti tarkastelemaan koiraeläinsarjakuvien kliseitä hieman vinksahtaneesta näkökulmasta.

Tyyppi:sarjakuva | Status:aloittamatta

Historian hämmennystä

Kuningas Rexurin tarinoita

Vaikka Kuningas Rexurin tarinat on sittemmin jäänytkin mielikuvitusmaailmassani taka-alalle, se oli kuitenkin ala-asteella varsin olennainen osa elämääni. Tämä tarinakokoelma on epämääräinen fantasiasovelma kuningas Arthurista ja toteutettu anthrodinosauruksilla, koska dinosaurukset olivat tuolloin pääasiallinen ihastuksenkohteeni merenelävien (ja scifitarinoiden) lisäksi. Tarinat olivat kuitenkin vain suullisessa ja ajatuksellisessa muodossa, joten esitettäväksi tästä laajahkosta projektista on jäänyt vain muutamia kuvia.

Aihe kuitenkin kiehtoo minua edelleen, joten saatan hyvinkin palata näihin tarinoihin vielä jonain päivänä.

Tyyppi:romaani | Status:katkolla | Aika:199?

Kanervikon tarinoita

Teddykarhujen marjaretki

Teddykarhujen marjaretken kansi"Hiirikansan hienoharmaan
marjamättähät makeiset!"

Eräänä päivänä Hunajametsän teddykarhut päättävät lähteä keräämään Kanervikon maukkaita mustikoita. Mutta nämä marjat ovat Kannon-alan pehmohiirikansan ikiaikaista omaisuutta...

Tyyppi:sarjakuva | Status:valmis | Aika:2011

Konrad Korppi

Korppi ja sudenpoika

"Useimmat korpit ovat mustia ja kiiltäväsulkaisia ja kantavat nimeä Krr tai Vaak tai jotain sen tapaista, mutta tämä oli jo vanha ja harmaa ja nimeltään Konrad."

Lukiossa kirjoitettu satu kertoo vanhasta ja viisaasta korpista, joka elää yksinään hylätyssä linnassa. Satu yrittää kehittyä parhaansa mukaan kuvitetuksi lastenkirjaksi, mutta kuvitus on toistaiseksi työn alla. Saa nähdä mitä koko projektista tulee vai tuleeko mitään.

Tyyppi:lastenkirja | Status:kesken | Aika:2004-

.:Etusivu:. .:Vieraskirja:. .:Copyright:. .:Kysytyimmät:.