[Sudenlilja]

listaukset
Netsarli
yhteistyössä
elementaali.net Nurkka Taivaanvuohi
sivutila
arkku.net

Main
Etusivu
Päivitykset
Tarinat
Sudenkruunu
Anawurpica
Rottavartio
Välihämärä
Koiravahti
Vientitavaroita
Sivusto
Ylläpito
Info ja oikeudet
Tuontitavaroita
Vuorovaikutus
Vieraskirja
Linkit
Linkitä
Kysytyimmät

Sudenkruunu

Projektit

Listat on jaoteltu teemoittain ja tarinat niiden sisällä ryhmitelty jonkinmoisen epämääräisen kronologian mukaan, joten niissä ovat sikin sokin sarjakuvat ja proosa, aloitetut ja aloittamattomat projektit. Vieritä rohkeasti.

Northelasin tarinat

Northelas!

On aika herätä, miekankantaja...

Tarina susista, jotka eivät väistäneet kohtaloaan, ja ennustuksista, jotka kävivät toteen. Jokainen valinta kietoo tiukemmalle verkon, jonka ytimessä on myyttien miekka Názti, ja vain kuolema tuo vapahduksen.

Maailman itäiseltä ääreltä läntiselle laidalle kulkee matka, jonka päätyttyä maailma ei enää koskaan tule olemaan sama kuin ennen.

Tyyppi:sarjakuva | Status:kesken | Aika:2010-

Novellit

Northelasin laulu

Tunnetko tarinan, matkamies...

Hopeanuoli-sukupolven fantasiaromaani, susikansan Kuningas Arthur. Tällainen kunnianhimoinen lause mielessäni aloitin romaaniprojektini Canusin tarinoista. Lopputulos tuskin tulee täyttämään ennakko-odotusta, mutta siitä huolimatta tarkoituksena on saada aikaan romaani.

Mikä vielä tärkeämpää, tarkoituksena on saada aikaan painettu romaani. Toinen asia sitten on, tuleeko yksikään kustantaja hyväksymään sitä, mutta se on sen ajan murhe.

Aivan kuten Canusin tarinat eroaa Pohjoisen vaeltajista, Northelasin laulu eroaa edeltäjästään. Tarina on siirretty nykyajasta myyttiseen keskiaikaan, maailmaan jossa sudetkin vielä saattoivat vaeltaa metsissä suurina laumoina. Muillakin tavoin tarina poikkeaa siitä, joka tällä sivustolla on jo nähty. Perusrunko on sama, mutta luiden ympärillä on enemmän lihaa.

Tyyppi:romaani | Status:kesken | Aika:2010-

Arkisto

Pohjoisen vaeltajat

Pohjoisen vaeltajien kansiCanusin alkuperäinen tarina

Canusin tarina syntyi ala-asteen kielioppiharjoituksena. Tarkoitus oli kirjoittaa annetusta aloituksesta tarina, tai vähintäänkin tiivistelmä tarinasta. Minun tarinakseni syntyi Pohjoisen vaeltajat.

Koska tarinan alkuperäinen ensimmäinen kappale oli valmiiksi annettu, eikä minulla ollut mitään käsitystä siitä kuka sen oli tehnyt tai mitkä ovat tekijänoikeudet sen suhteen, kirjoitin aloituskappaleen uudestaan vuonna 2010. Pyrin kuitenkin pitämään sen mahdollisimman samanhenkisenä.

Tyyppi:novelli | Status:valmis | Aika:1998

Canusin tarinat

Canusin tarinoiden kansiTulen Teräs syntyy

Vuosien saatossa kävi sitten niin, että tarina ei unohtunutkaan, kuten olisi voinut olettaa moiselta lapsuusaikojen koulutehtävältä. Sille kävi itse asiassa täysin päinvastoin. Sen sijaan että olisin unohtanut Canusin, aloin kehittää hänen tarinaansa eteenpäin.

Susien ruhtinas oli itse asiassa matkan varrella pistäytynyt monenlaisissa rooleissa eri tarinoissani, mutta vuonna 2002 hän palasi juurilleen. Pohjoisen vaeltajista kehittyi tarina Canthelasin susien kuninkuustaistelusta ja Kultaisesta Miekasta.

Kultaisesta Miekasta puheen ollen: tässä tarinan versiossa pääroolissa ei itse asiassa enää olekaan Canus, vaikka tarinat kantavatkin hänen nimeään. Ensinnäkin näkökulman kantajana toimii suuressa määrin Ernol: toisekseen tarina kertoo itse asiassa enemmänkin Náztin kuin Canusin tarinan.

Tyyppi:lyhytromaani | Status:kesken | Aika:2003-

.:Etusivu:. .:Vieraskirja:. .:Copyright:. .:Kysytyimmät:.