[Sudenlilja]

listaukset
Netsarli
yhteistyössä
elementaali.net Nurkka Taivaanvuohi
sivutila
arkku.net

Main
Etusivu
Päivitykset
Tarinat
Sudenkruunu
Anawurpica
Rottavartio
Välihämärä
Koiravahti
Vientitavaroita
Sivusto
Ylläpito
Info ja oikeudet
Tuontitavaroita
Vuorovaikutus
Vieraskirja
Linkit
Linkitä
Kysytyimmät

Rottavartio

Projektit

Listat on jaoteltu teemoittain ja tarinat niiden sisällä ryhmitelty jonkinmoisen epämääräisen kronologian mukaan, joten niissä ovat sikin sokin sarjakuvat ja proosa, aloitetut ja aloittamattomat projektit. Vieritä rohkeasti.

Elben laulu

Lyhyet tekstit

Nämä tekstit eivät ole Elben laulun tarinajatkumon osa, mutta liittyvät siihen ajatustasolla kuitenkin.

Novellit ja muu proosa

Runot

Reinin kotka

Reinin kotkan kansiElbenlied-trilogian ensimmäinen osa

Dietrich Hoffner on nuori SS-upseeri ja paljon kokenut rintamaveteraani. Lähes menetettyään henkensä talvitaisteluissa hän onnistuu saamaan lokoisalta tuntuvan tehtävän sotilastukikohdasta kaukana varsinaisista taisteluista. Mutta kaikki ei ole aivan sitä miltä näyttää.

Elben rannoilla ja Hampurin kaduilla alkaa kiihkeä kamppailu, outo peli elämästä ja kuolemasta lain varjoisalla puolella. Peli joka kaikkien siihen osallistuvien mielestä voi päättyä vain yhdellä tavalla. Vai voiko?

Tyyppi:romaani | Status:kesken | Aika:2005-

Elbe, Elbe

Elbe, Elben kansiReinin kotkan rinnakkaisosa

Mustavalkoista sarjakuvaa Toisen maailmansodan Hampurista. Liittoutuneiden invaasio Italiaan on alkamassa, mutta kuinka tämä vaikuttaa Saksan maaperällä sotilastukikohdassa, jossa kaikki ei ole sitä miltä näyttää?

Tyyppi:sarjakuva | Status:kesken | Aika:2006-

Operaatio Reininkulta

Reinin kotkan rinnakkaisosa

Tämän tarinan kulku ei ole vielä riittävän profiloitunut esittelyn kirjoittamiseksi, mutta se on jatkoa Elbe, Elbe -tarinalle.

Tyyppi:sarjakuva | Status:aloittamatta

Amurin tiikeri

Amurin tiikerin kansiElbenlied-trilogian toinen osa

David ja Andrew ovat veljeksiä, ja luonteeltaan he ovat kuin yö ja päivä. David on hurmuri ja ammattisotilas, Andrew kovapintainen liikemies. Yhdessä nämä kaksi muodostavat lyömättömän taisteluparin... tai ainakin muodostivat. David nimittäin joutuu onnettomuuteen, jonka jälkeen hänen itseluottamuksensa on mennyttä.

Mutta hän on ainoa ihminen joka tuntee vihollisvyöhykkeelle kadonneiden salaisten asiakirjojen sijainnin. Kuinka käy paperien ja niitä etsimään lähetetyn pelastusryhmän, ja kuinka käy Davidin ja Andrewn itsensä?

Tyyppi:romaani | Status:aloittamatta

Kultalintu

Kultalinnun kansiElbenlied-trilogian kolmas osa

Sodan päättyminen lopettaa yhden aikakauden, mutta elämä jatkuu. Monet joutuvat kätkemään haavansa ja yrittämään unohtaa entisen, mutta menneisyyttään ei voi kukaan paeta.

Kun saksalaiselta keskitysleiriltä selvinnyt juutalaismies murhataan keskellä Lontoota, tempaistaan hänen lähimmät ystävänsä uudestaan keskelle ahneuden, petturuuden ja valheiden verkkoa. Kaiken yllä leijuu verikoston synkkä varjo. On viimeisen, ratkaisevan petoksen aika...

Tyyppi:romaani | Status:aloittamatta

Gallian kukko

Reinin kotkan liiteosa

Nuori luutnantti Dietrich Hoffner saa Ranskan kaaduttua pestin yhteysupseeriksi Normandiaan. Helppo työ ja paljon vapaa-aikaa. Mutta siitä ei ole tyydyttämään miehen seikkailunhalua.

Ylpeän nuoren miehen elämä ottaa yllättäen Ranskan rannikkoseudulla suunnan, jollaista hän ei olisi osannut kuvitella villeimmissä unissaankaan. Eikä paluuta entiseen enää ole...

Tyyppi:romaani | Status:aloittamatta

Fraternité

Gallian kukon rinnakkaisosa

"Tuon sinulle silkkisukat Pariisista", nuori SS-luutnantti lupasi vaimolleen lähtiessään hoitamaan rutiiniluontoista tehtävää miehitettyyn Ranskaan. Mutta mitä köyhän sotilaan matkaan lopulta tarttuisikaan, sitä ei kukaan osannut etukäteen aavistaa.

Tyyppi:sarjakuva | Status:aloittamatta

Jaguaari

Yleisiä muistiinpanoja

Tässä osiossa ei ole toistaiseksi yhtään varsinaista tarinaa, mutta sekalaista materiaalia on kuitenkin tarjolla.

.:Etusivu:. .:Vieraskirja:. .:Copyright:. .:Kysytyimmät:.