[Sudenlilja]

listaukset
Netsarli
yhteistyössä
elementaali.net Nurkka Taivaanvuohi
sivutila
arkku.net

Main
Etusivu
Päivitykset
Tarinat
Sudenkruunu
Anawurpica
Rottavartio
Välihämärä
Koiravahti
Vientitavaroita
Sivusto
Ylläpito
Info ja oikeudet
Tuontitavaroita
Vuorovaikutus
Vieraskirja
Linkit
Linkitä
Kysytyimmät

Info ja oikeudet

Copyright

Mitään tällä sivustolla olevaa materiaalia ei saa ilman lupaa kopioida julkiseen levitykseen eikä missään tapauksessa väittää valheellisesti omakseen.

Tuontitavarat © tekijänsä - tarkemmat oikeudet mainittu kuvakohtaisesti.
Muut tarinat, kuvat ja hahmotiedot © Ledsen Arkangel ellei toisin mainita.

ZuroGB v3.01 vieraskirja © Tuomas Virtanen
FFS Multicounter (v.2) laskuri © T.M. (koti.mbnet.fi/winuus)

Laveampi selostus

Vierastaiteet, sivuston voittamat awardit, fanilistojen linkitysnappulat sekä linkitettyjen sivustojen buttonit ja bannerit ovat © tekijänsä eikä niitä saa missään tapauksessa kopioida tältä sivustolta.

Tarinat, niiden henkilöt, niihin liittyvät ja liittymättömät kuvat ovat enimmäkseen © minä. Jos kuvissa esiintyvät tekstit ja/tai henkilöt eivät ole omia luomuksiani, joko itse kuvassa tai sen yhteydessä mainitaan tekstin/henkilön copyright paitsi jos henkilö on todellinen historiallinen henkilö, jolloin copyrightejä henkilöön ei ollenkaan mainita. Tämän tunnistaa kuitenkin siitä, että kuvan yhteydessä lukee vain "kuva © Ledsen Arkangel" sen sijaan että siinä lukisi "hahmo & kuva © Ledsen Arkangel". Jos taas tekstissä esiintyy todellinen historiallinen henkilö, paikka tai tapahtuma, nämä henkilöt, paikat ja tapahtumat eivät luonnollisestikaan ole minun omistuksessani. Mitään erityistä copyrightiä ei kuitenkaan mainita, ainakaan minä en tiedä kuka historian tapahtumien oikeudet omistaisi.

.:Etusivu:. .:Vieraskirja:. .:Copyright:. .:Kysytyimmät:.