[Sudenlilja]

listaukset
Netsarli
yhteistyössä
elementaali.net Nurkka Taivaanvuohi
sivutila
arkku.net

Main
Etusivu
Päivitykset
Tarinat
Sudenkruunu
Anawurpica
Rottavartio
Välihämärä
Koiravahti
Vientitavaroita
Sivusto
Ylläpito
Info ja oikeudet
Tuontitavaroita
Vuorovaikutus
Vieraskirja
Linkit
Linkitä
Kysytyimmät

Välihämärä

Projektit

Listat on jaoteltu teemoittain ja tarinat niiden sisällä ryhmitelty jonkinmoisen epämääräisen kronologian mukaan, joten niissä ovat sikin sokin sarjakuvat ja proosa, aloitetut ja aloittamattomat projektit. Vieritä rohkeasti.

Orthinmaa

Adon kutsuu

Adon kutsuu -tarinan kansi

Adon ja Antvar olivat kaksi täysin erilaista maailmaa – toinen lähes keskiaikaa elävä jääplaneetta, toinen kuhisevien miljoonakaupunkien peittämä vilkas kauppapaikka. Kuitenkin Adonilta lähtee kiireinen hätäviesti kohti Antvaria, ja kohta kukaan ei enää voi olla varma siitä, ketä pitäisi seurata.

Tyyppi:sarjakuva | Status:kesken | Aika:2006-

Thelderin taivaat

Thelderin taivaiden kansi

Komendantti Seldron ilmestyi Ornoidivaltakuntaan kuin tyhjästä. Yllättäen tämä tummanpuhuva ammattisotilas vain oli siellä - nousi täydestä tuntemattomuudesta uskomattoman suureen valtaan. Vain harvat tiesivät hänen todellisen alkuperänsä.

Tämä on hänen tarinansa.

Tyyppi:sarjakuva | Status:aloittamatta

Producer

Matkalaiset

Matkalaisten kansi

USFS Producer on Yhdistyneiden Tähtien Liiton, Federaation, uusi voimakas tähtilaiva. Neitsytmatkallaan tämä alus saa tehtäväkseen tutkia lukuisia aluksia nielleen mystisen hehetysvyöhykkeen, mutta aluksessa itsessäänkin on jotain vialla.

Tyyppi:sarjakuva | Status:kesken | Aika:2006-

Uuden aika

USFS Producer on kutsuttu telakalle Markatzin avaruusasemalle saadakseen korjaukset neitsytmatkalla huomattuihin puutteisiin. Mutta Federaation vastapuoli, Tasavalta, ei ole myöskään ollut tällä välin toimettomana, eikä liittouma ole säästynyt sisäisiltäkään ongelmilta.

Tyyppi:sarjakuva | Status:aloittamatta

Tie Produceriin

Tien Produceriin kansi

Tämän tarinan kulku ei ole vielä riittävän profiloitunut esittelyn kirjoittamiseksi.

Tyyppi:sarjakuva | Status:aloittamatta

Takaisin Produceriin

Takaisin Produceriin -tarinan kansi

Tämän tarinan kulku ei ole vielä riittävän profiloitunut esittelyn kirjoittamiseksi.

Tyyppi:sarjakuva | Status:aloittamatta

Tähtilehdot

Yleisiä muistiinpanoja

Tässä osiossa ei ole toistaiseksi yhtään varsinaista tarinaa, mutta sekalaista materiaalia on kuitenkin tarjolla.

Adoninkaikuja

Novellit

Target: Adon

Loch garmien lyhyt historia lähtee liikkeelle Muinomannusta ja kertoo kuinka garmien jalostettu rotu oikein syntyi, miksi lochit tuhosivat Ná'och'e:n ja kuka oikeastaan on mystinen Thundergarm, josta liikkuu kauhutarinoita pitkin Adonin jääkenttiä.

Tyyppi:sarjakuva | Status:aloittamatta

Kristallisaari

Hän oli vain loch, mutta tahtomattaankin joutui kantamaan esi-isiensä perintöä tavalla joka koitui kohtalokkaaksi. Hän oli tulenkantaja, muinaisen kansan jälkeläinen, ja hänen sekä hänen ystäviensä oli tartuttava tehtävään, jonka palkintona oli joko kansojen vapaus - tai kuolema.

Tyyppi:sarjakuva | Status:aloittamatta

Lasokin varjo

Lasokin varjon kansiAdon-trilogian ensimmäinen osa

Kuusiosaisen trilogian ensimmäinen osa. Nuori Khan'don on lähtenyt pakoon loch garmeja vainoavan Mustan Kostajan joukkoja, Sieppaajia. Samaan aikaan nuorella Tri'tonilla on omat ongelmansa Lochpalatsissa. Odottamattomalla tavalla näiden kahden kohtalot pian kietoutuvat toisiinsa.

Tyyppi:romaani | Status:kesken | Aika:2006-

Menneen tuuli

Menneen tuulen kansiAdon-trilogian toinen osa

Kuusiosaisen trilogian toinen osa. Khan'don palaa matkoiltaan takaisin Lochpalatsiin Tri'tonia tapaamaan, ja hetken kaikki näyttää palanneen entiselleen. Mutta kuka on linnakkeeseen saapunut salaperäinen vieras? Voisiko hän olla eräs, jota Khan'don ei olisi koskaan enää uskonut näkevänsä?

Tyyppi:romaani | Status:aloittamatta

Miekan mahti

Miekan mahdin kansiAdon-trilogian kolmas osa

Kuusiosaisen trilogian kolmas osa. Kaupungit ovat levinneet Adonin äärettömille jääkentille, ja eräässä tällaisessa kaupungissa Khan'don liittoutuu nuoren katupojan kanssa. Kohtalo kuitenkin heittää heidät erilleen, ja Tri'tonin lähtiessä etsimään kadonnutta ystäväänsä hän kohtaakin eksyneen orpolapsen.

Tyyppi:romaani | Status:aloittamatta

Valramin rauniot

Valramin raunioiden kansiAdon-trilogian neljäs osa

Kuusiosaisen trilogian neljäs osa. Khan'don päättää kokeilla onneaan ja lähteä vaeltajan matkaan halki Mustan Kostajan valloittamien seutujen. Mutta matkan päätepisteessä heitä odottaa järkytys, joka on melkein liian suuri edes ajateltavaksi.

Tyyppi:romaani | Status:aloittamatta

Kuninkaan maa

Kuninkaan maan kansiAdon-trilogian viides osa

Kuusiosaisen trilogian viides osa. Epäluottamus Adonin swatia kohtaan kasvaa levottomuuksien yhä vain lisääntyessä, ja ruhtinaan syrjäyttämistäkin jo suunnitellaan. Mutta kuka tosiasiassa on petturi? Siitä päättää Tri'ton uusine ystävineen ottaa selvää.

Tyyppi:romaani | Status:aloittamatta

Aldurin vartijat

Aldurin vartijoiden kansiAdon-trilogian kuudes osa

Kuusiosaisen trilogian kuudes osa. Vanhat ja uudet ystävät kohtaavat tässä saagan loppunäytöksessä, jossa tarina saa päätöksensä. Mutta vanha aika on loppunut ja uusi alkamassa, eikä mikään enää koskaan tule olemaan entisensä.

Tyyppi:romaani | Status:aloittamatta

.:Etusivu:. .:Vieraskirja:. .:Copyright:. .:Kysytyimmät:.